Auto servis po mjeri tvog automobila

  


Bilo da kupujete polovan auto pa želite da odradimo inspekcijiski pregled, bilo da je termin za redovno održavanje Vašeg četvorotočkaša, zamjenu guma ili u slučaju vanrednog problema, mi ćemo učiniti sve da dobijete profesionani savjet i kvalitetnu i korektnu uslugu. Naš auto servis pruza usluge osnovnog servisa, servisa kočnica, servisa trapa i optičke reglaze, velikog servisa, servisa klime, električarske i vulkanizerske usluge, kao i savjete vezano za štete iz saobracajnih udesa. Istorija odrzavanja vozila nasih mušterija se evidentira u informacionom sistemu tako da svako vozilo ima svoju elektronsku servisnu knjižicu. 


Ugradjujemo kvalitetne rezervne djelove i tečnosti i stojimo iza svog rada. Naš servisni tim čine inženjer i majstori sa dugogodisnjim iskustvom i zato smo mi servis kome vjerujete od 1997.


Dok majstori rade na Vašem vozilu, ukoliko želite možete gledati proces rada, ili pak, uživati uz kafu, novine i besplatan wifi u prijatnom ambijentu naše prijemne prostorije. 


U našem objektu usluge možete plaćati gotovinski, virmanski, Visa i Mastercard platnim karticama, a vlasnici Premium kartice Hipotekarne banke mogu koristiti povoljnosti plaćanja do 6 mjesečnih rata.


Pozovite na 067255088 da zakažete termin ili dodjite do nas da se dogovorimo. Polje Tabija, Bar

image1

zašto baneb

Kompletna usluga

Mechanic with a checklist checking out engine

Sve za tvoj auto na jednom mjestu

Grancija kvaliteta

Garancija kvaliteta

Kvalitetni djelovi i tečnosti

Dugogodišnje iskustvo

Povjerenje

Shaking hands and handing a car key

Međusobno povjerenje je ključ uspješne saradnje

Baneb - sigurna vožnja

Brinemo i o mušterijama i o njihovim vozilima.