Zašto Baneb? Auto servis po mjeri Vašeg automobila

  


Bilo da kupujete polovan auto pa želite da odradimo inspekcijiski pregled, bilo da je termin za redovno održavanje Vašeg četvorotočkaša, zamjenu guma ili u slučaju vanrednog problema, mi ćemo učiniti sve da dobijete profesionani savjet i kvalitetnu i korektnu uslugu. Naš auto servis pruza usluge osnovnog servisa, servisa kočnica, servisa trapa i optičke reglaze, velikog servisa, servisa klime, električarske i vulkanizerske usluge, kao i savjete vezano za štete iz saobracajnih udesa. Istorija odrzavanja vozila nasih mušterija se evidentira u informacionom sistemu tako da svako vozilo ima svoju elektronsku servisnu knjižicu. 


Ugradjujemo kvalitetne rezervne djelove i tečnosti i stojimo iza svog rada. Naš servisni tim čine inženjer i majstori sa dugogodisnjim iskustvom i zato smo mi servis kome vjerujete od 1997.


Dok majstori rade na Vašem vozilu, ukoliko želite možete gledati proces rada, ili pak, uživati uz kafu, novine i besplatan wifi u prijatnom ambijentu naše prijemne prostorije. 


U našem objektu usluge možete plaćati gotovinski, virmanski, Visa i Mastercard platnim karticama, a vlasnici Premium kartice Hipotekarne banke mogu koristiti povoljnosti plaćanja do 6 mjesečnih rata.


Pozovite na 067255088 da zakažete termin ili dodjite do nas da se dogovorimo. Polje Tabija, Bar

image2